Categorieën
Schepen

Binnenvaart, Barge, Lichters

Binnenvaart, Barge, Lichters


Binnenvaart, Barge, Lichters
Binnenvaart, Barge, Lichters
Binnenvaart, Barge, Lichters
Adventure

Foto’s: © Bram van Broekhoven


Meer Foto’s op / More Photos on: Flickr500pxInstagram …

bedankt / thanks
signature

TIP! Je kunt na vergroten ook bladeren met de pijltjes toetsen
TIP! You can also after increase scroll with the arrow keys

7 reacties op “Binnenvaart, Barge, Lichters”

hoi,
knappe foto’s weer,
elke dag kom ik langs zulke zeereuzen, de één nog groter dan de ander,
zal er ook eens aandacht moeten aan besteden,
maar meestal is het zo,dat hetgene je elke dag ziet,
aan de aandacht ontsnapt.
grtjs uit zeebrugge….

Prachtige kleurrijke foto’s! Heb jij speciale interesse in de scheepvaart/schepen?
Of vind je het net als ik boeiende foto-onderwerpen? Een paar jaar geleden werd ik uitgenodigd om foto’s te maken aan boord van de Caballo As De Oros. daar heb ik me helemaal uitgeleefd: http://bunnymom.web-log.nl/bunnymom/2009/10/nb-430-caballo.html en zelfs in de machinekamer gefotografeerd: http://bunnymom.web-log.nl/bunnymom/2009/10/nb-430-caball-1.html Uiteindelijk heb ik er 4 zeer uitgebreide logs aan besteed, ik vond het geweldig!
groetjes van Ank

Reacties zijn gesloten.