Categorieën
Bloemen Landschap Zomer

Bloemen en zaadteelt Tholen

Bloemen en zaadteelt Tholen

In juni is het meestal kleurig op Tholen door de vele bloemen die daar in bloei staan, dus ieder jaar ga ik daar wel een rondje rijden.

Lupinen (Foto van een eerder bezoek aan Tholen)


Zo ook dit jaar, ik was op zoek naar lupinen velden maar die heb ik niet gevonden, vorige jaren waren die er wel, maar in 2o21 geen gevonden.

heb de rit niet af kunnen maken om dat er een enorme bui zat aan te komen, heb de route daarom flink ingekort en ben de snelste weg naar de auto terug gegaan ben wel droog bij de auto gekomen.

Molen De Vier Winden Sint Annaland (Foto van een eerder bezoek aan Tholen)
Haventje van Stavenisse (Foto van een eerder bezoek aan Tholen)
Vanaf hier klik op een foto voor een grotere weergave

Meer Foto’s / More Photos: Flickr500pxFacebook

Zie net dat ze dit ook weer aangepast hebben info werkt niet meer.
In een galerij alleen nog de foto titel wordt weer gegeven, geen idee waarom dat nu weer aangepast is, ik heb er veel werk aan gehad om alles er bij te zoeken, en het is in niet één galerij meer te zien.

Bloemen en zaadteelt Tholen

13 reacties op “Bloemen en zaadteelt Tholen”

Hoi Bram,
hele leuk dat je er ook weer een afbeelding bij ehbt gezet van hoe je je rondje hebt gereden.
Naast de prachtige molen zie ik ook fantastische mooi bloemenvelden maar ook een afwisseling
met zo’n fraaie watertoren is geweldig om te zien.
Dan huppelen er ook nog koeien rond hahahahaha…..
Een post waar ik echt héél erg blij van wordt :_)

Groetje

Kleurrijker dan deze log kan het leven niet zijn. Heerlijk mooie foto’s en kleuren waar ik alleen kan van dromen. Dit zijn werkelijk landschappen die we nooit te zien krijgen. Fantastisch Bram.

Weer een hele mooie serie die je vanzelf wel een goed humeur geeft want ik hou ook wel veel van dit soort velden. En de koeien kleuren ook mooi in het weiland. Maar ook de andere vond ik heel erg mooi. Groetjes ditmaal vanaf de natuurwebsite van mij.

Je foto’s zijn ook deze keer weer prachtig. Al die verschillende kleuren bloemen zijn een feestje om te zien en dat helemaal op deze regendag.

Groetjes,
Annette

De foto’s van de akkers vol met bloemen zijn prachtig. Ik wil er wel een paar daarvan in onze tuin. 🙂
Maar het weiland vol met koeien steelt voor mij de show.
Het gebouw met die bijzondere ramen is dat nu een kerk? Ik zie er vlak achter landbouwwerktuigen staan.

Heerlijke foto’s met mooie kleuren die de sombere regenachtige dagen doen vergeten Bram.

Zo leuk je foto’s te zien. Ons eerste huis kochten wij in Stavenisse en lag aan de dijk langs het haventje van de foto. Het staat er nog steeds, al is het wel 37 jaar geleden dat we er weg gingen. In die tijd waren er geen gekleurde velden van bollen, maar volgens mij vooral uien, suikerbieten en aardappelen………Aan de regen komt geen eind dit jaar.

Eigenlijk zou ik hier kunnen volstaan met ‘goede wijn behoeft geen kans’, want het is van begin tot eind weer een mooie en lekker kleurrijke serie geworden. Bij foto 16 en 17 voelde ik me bijna in Fryslân: weilanden, gele bloemen, een scholekster en een koppel roodbonte koeien … hoe mooi wil je het hebben!?
Kortom: ik heb weer genoten van je mooie landschappen en met de molen, de watertoren en de kerk is ook de architectuur netjes vertegenwoordigd.

Reacties zijn gesloten.