Categorieën
Landschap Portfolio Slide Winter

Burgh-Haamstede duinen en strand

Burgh-Haamstede duinen en strand

Beach and Dunes at Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede duinen en strand

Burgh-Haamstede duinen en strand

Burgh-Haamstede duinen en strand

Burgh-Haamstede duinen en strand

5X7C1979

5X7C1998

5X7C2038

Foto’s: © Bram van Broekhoven

Haamstede is samen met Renesse de meest toeristische kern van Schouwen-Duiveland. Het heeft alle elementen voor een gezellig uitje. Een historische kern met slot Haamstede uit de 13e eeuw en strand en bos binnen handbereik. Het bekendste gebouw is zonder twijfel de Westerlichttoren, deze rood-witte vuurtoren kreeg grote bekendheid doordat hij stond afgebeeld op het biljet van 250 gulden.

Bron: VVVV Zeeland

bedankt / thanks
signature

7 reacties op “Burgh-Haamstede duinen en strand”

Heel mooi Bram ! Roept zaken op Die burcht was die van Jan van Renesse (kruisvaarder ?? Wij waren er ooit op een kampeerboerderij waarvan ik de naam vergeten ben Zoooooooo lang geleden Groetjes

mooie strandfoto’s Bram…

die met de sneeuw op het strand zijn eerder uitzonderlijk…

maar de foto met de paarden heeft wel mijn voorkeur

groeten

Mooie afwisselende serie van strand en duinen, Bram. Het zijn stuk voor stuk weer fraaie platen. Om de een of andere reden springt de combinatie van de sneeuw en het zand op de eerste foto eruit, maar ook de laatste drie vind ik erg mooi.

Heerlijke serie Bram, wat zou ik daar graag eens een fijne fotowandeling maken! Je had prachtig weer zo te zien. De foto met de wandelende mensen vind ik helemaal top! Zoveel op te zien, prachtig van kleur en compositie bovendien!

Reacties zijn gesloten.