Categorieën
Bloemen Portfolio Slide Video

Coral Sunset

Coral Sunset

Coral Sunset

5X7E7985

Coral Sunset

Foto’s: © Bram van Broekhoven

Schitterende pioenroos die verkleurd van roze naar geel.
Gorgeous peony that discolored from pink to yellow

Enorme koraalkleurige semi-dubbele bloemen. Verkleuring naarmate de bloei vordert is gelijk aan die van Coral Charm en typisch voor de kruisingen van Samuel Wissing. ‘Coral Sunset’ heeft de hoogste dosis oranje van alle Corals. De naam is dan ook uitstekend gekozen – de kleur doet wegmijmeren naar de mooist denkbare zonsondergang… Tevens kent zij de laagste habitus van deze groep hybriden en ruikt ze het lekkerst. Stevige stelen en een zeer gewillige groeier. Deze zeer excentrieke pioenroos is in 2003 terecht bekroond met de APS Gold Medal.
Bron: Warmerdam


Meer Foto’s op / More Photos on: FlickrPanoramioIpernityPicasa

bedankt / thanks
signature

10 reacties op “Coral Sunset”

Zo dat is beter, even mijn oude e-mail adres gebruikt en de gravatar komt tevoorschijn. Dat is beter dan het roze poppetje wat de tong uitsteekt. 😉

Deze kleur knalt van het scherm af. Mooie slideshow geworden. Het is in een korte tijd te bewonderen, terwijl er vast heel veel werk in zit in het maken van deze slideshow.

Leuk experiment om je foto’s zo te presenteren, Bram. Toch zie ik je foto’s eerlijk gezegd liever op de vertrouwde manier verschijnen, want zo’n slideshow gaat vaak toch ten koste van de schermpte.

Reacties zijn gesloten.