Categorieën
Bloemen Kastelen Zomer

Dahlia’s Kasteel Keukenhof

Dahlia’s Kasteel Keukenhof

Een tijd geleden dat ik wat op mijn blog heb geschreven, sla een stukje in de tijd over en ga foto’s posten van een bezoek op 24 Augustus aan het Kasteel Keukenhof.

Kasteel Keukenhof Lisse

Daarna een rond rit gefietst via de waterleiding duinen naar Zandvoort en weer retour richting Lisse, die niet zo goed voor mij is afgelopen halverwege deze rit ben ik gevallen met de fiets, en flink wat schade opgelopen, (niet aan de fiets maar aan mijzelf) en dat is helaas allemaal nog niet geheel hersteld, heb wel de rit afgereden met veel pijn aan mijn linker knie.

Dahlia plantsoenen
Plattegrond Kasteel Keukenhof
van 12 JUL – 15 OKT 2021

Tot oktober kunnen bezoekers van Kasteel Keukenhof genieten van prachtige dahlia’s van kwekers uit de Bollenstreek. In de tuin van het kasteel en het Frederik’s Hof staan zo’n 150 verschillende soorten dahlia’s. Kom vooral langs om te genieten van deze overweldigende kleurenpracht!

Frederik’s hof met Dahlia plantsoen
Het landgoed

Het landgoed is geopend van maandag t/m zondag tussen 08:30 – 19:30 uur. De toegang tot het landgoed en het parkeren is gratis.

Dahlia plantsoenen
Restaurant de Hofboerderij

Het terras van de Hofboerderij is geopend van woensdag tot en met zondag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Hof boerderij
Vanaf hier klik op een foto voor een grotere weergave

Meer Foto’s / More Photos: Flickr500pxFacebook

11 reacties op “Dahlia’s Kasteel Keukenhof”

Hoi Bram,
allereerst complimenten voor je prachtige header (kopfoto).
Ik word daar echt zo blij van
Je foto’s zijn ook weer meer dan de moeite waard en ik ben echt gewoon blij. Van de bloemen en ook van de kleuren.
ook de huisjes, paden en mooie items onderweg daar zijn weer prachtig gepresenteerd.
Ik heb werkelijk weer genoten.

Groet, Helma

Mooi, al die dahlia’s zeker ook op de eerste foto, die combinatie van kasteel met de rand dahlia’s ! Vervelend dat je die val maakte en nog met de gevolgen zit! Hopelijk hoeft er geen operatie te volgen!

Hé gatsie, Bram dat is wel heel vervelend. Ik hoop toch van harte dat het geen blijvende schade geeft. Fietsen is toch echt je ding.
Ben je nog wel weer aan het fietsen? Ben je ook bang geworden?
Je fotoserie is prachtig. Zowel je overzichtsfoto’s alsmede de bloemen an sich.
Dahlia’s doen me altijd aan vroeger denken. Ik zou wel een border met dahlia’s willen hebben.

Sterkte en beterschap.

Oei Bram, veel beterschap gewenst en hopelijk herstel je goed.
Dahlia’s zijn zo’n mooie bloemen en denk een beetje vergeten bij veel mensen net als gladiolen. Bloemen van ‘oude’ mensen 🙂
een heel mooie reeks met ook prachtige orchideeën.

Hi Bram, prachtige close-up opnames van de bloemen en fraai composities van de tuin en omgeving. Jammer dat je gevallen bent en ik hoop dat je weer spoedig hersteld bent,

Wat prachtig zoveel verschillende soorten en kleuren Dahlia’s. Heel mooi gefotografeerd Bram. Even in mijn achterhoofd houden om daar heen te gaan.

Groetjes uit Zwitserland,
Annette

Dat is balen, Bram. Een ongelukje zit helaas vaak een klein hoekje. In ieder geval van harte beterschap ermee.
Je bezoek aan de Keukenhof heeft je weer een mooie kleurrijke serie opgeleverd. Bij dahlia’s moet ik altijd meteen weer denken aan mijn vader. Die kwam rond deze tijd vaak thuis met een grote bos dalia’s en/of gladiolen. Mijn moeder hield wel van de bloemen maar niet van de vele insecten zoals oorwurmen die er in zaten. Ze werden daarom eerst voorzichtig, maar doeltreffen uitgeschud.
Behalve de dahlia’s zijn ook je foto’s van de orchideeën erg mooi.

De Keukenhof is me bekend maar deze plek is totaal nieuw voor me. Het kasteel is heel mooi maar dit wordt natuurlijk overtroffen door de dahlia’s op dit moment. Je fotoreportage is weer om van te snoepen hoor. Wat erg dat je een val gemaakt hebt op die dag. Ik kan je enkel maar een zeer spoedige herstel toewensen Bram. Hopelijk is de pijnlijke knie weldra vergeten en weerhoudt het voorval je niet om weer op pad te gaan. Vele groetjes en toi toi toi….. Rudi

Jeetje Bram wat vervelend dat je bent gevallen. Hopelijk herstel je weer gauw!
Je foto’s zijn echt prachtig, die kleuren zijn geweldig om te zien, een lust voor het oog.

Reacties zijn gesloten.