Categorieën
Goeree-Overflakkee Herfst Landschap Slide

Herfst impressie Goeree-Overflakkee 2018

Herfst impressie Goeree-Overflakkee 2018

Autumn impression Goeree-Overflakkee 2018

Ik ben over gestapt naar een andere hosting provider deze week ivm die SSL certificaten,
Vond deze te duur voor een foto blog, nu heb ik en hosting provider die dit er gratis bij levert.
Helaas ben ik van mijn laatste blog de reactie’s kwijt geraakt.
heb ze nog wel terug kunnen vinden maar kan ze niet als reactie plaatsen.
Dus zet ik de reacties onderaan in dit bericht als tekst!
maar vanaf de volgende blog zou het weer normaal moeten werken.

Dankzij het schitterende herfst weer van de afgelopen tijd veel gefietst.
Niet alleen op Goeree-Overflakkee maar ook daar buiten, fietsrage op de trekhaak.
En dan naar een mooi plek voor en route te fietsen.

Dit blog is met foto’s van begin Oktober tot het eerst deel November.
Hoewel de herfst hier nooit zo mooi is als in de bossen van Breda, Bergen op Zoom en de Veluwe.
Heb ik voor mijn gevoel toch aardig wat mooie herfst beelden vast kunnen leggen.

Ik heb genoten van hele fijne fiets rondjes over het voormalige eiland Goeree-Overflakkee
En hoop dat de bezoekers van dit blog kunnen genieten van mijn foto’s.

Foto’s: © Bram van Broekhoven


Meer Foto’s op / More Photos on: Flickr500pxInstagram …

bedankt / thanks
signature

TIP! Je kunt na vergroten ook bladeren met de pijltjes toetsen
TIP! You can also after increase scroll with the arrow keys

Herfst impressie Goeree-Overflakkee 2018 Herfst impressie Goeree-Overflakkee 2018 Herfst impressie Goeree-Overflakkee 2018

Reactie’s op dit Blog, gemaakt voor de verhuizing naar mijn nieuwe hosting provider…

Lady Fi schreef:
22 NOVEMBER 2018 OM 09:29
Your shots are magical! Lovely to see the change in colour in the trees.

marjoleintjevhpleintje/fotokraam schreef:
21 NOVEMBER 2018 OM 12:19
Wat een mooie serie weer van de kleurrijke herfst.
Genoten van je herfst rondgang.
@En wat zijn dat toch voor graafwerkzaamheden langs de weg naar Dirksland, komt er een nieuwe weg ?

Erica schreef:
21 NOVEMBER 2018 OM 01:05
Goede avond Bram,
Bij toeval ben ik op je blog gekomen en ik heb me verwonderd over hoe mooi Goeree Overflakkee is.
Schitterende herfsttinten hebben je foto’s, strak blauwe luchten en dreigende luchten echt alles heb je gefotografeerd.
Maar de ene foto van de lente vind ik ook heel erg mooi.
Groetjes Erica

Ank schreef:
20 NOVEMBER 2018 OM 17:11
Een prachtige serie heb je weer voor ons Bram, schitterend om te zien. Heerlijk mooie herfstkleuren en de blauwe luchten maar ook de regenboog en de dreigende wolkenluchten zijn bijzonder fraai vastgelegd. De meest vervreemdende foto vind ik die met de paarse spruiten op de voorgrond. Ik wist trouwens niet van het bestaan af maar het ziet er ook heel apart uit. Ik heb weer genoten van je foto’s!

klaproos schreef:
19 NOVEMBER 2018 OM 21:50
een heel imposante reeks over je geliefde gebied Bram,
wat een grote machines hebben ze toch hé,
dat vind ik weleens jammer, maar ja het moet allemaal snel snel snel gaan

Annette Spijker schreef:
19 NOVEMBER 2018 OM 16:36
Hallo Bram,
Wat een schitterende serie foto’s van de herfst op Goeree Overflakkee.
Het moet heerlijk zijn om daar te fietsen met al die ruimte om je heen (er moet dan natuurlijk geen wind staan, anders is het fietsen een stuk minder leuk 😉 ).
Ik kan mij goed voorstellen dat je ervan genoten hebt. Groetjes en een fijne avond,
Annette

Jan K. alias Afanja schreef:
19 NOVEMBER 2018 OM 15:27
Het is ook deze keer van begin tot eind weer een prachtige serie geworden, Bram. Met die dubbele regenboog op je eerste foto heb je de aandacht van de kijker meteen te pakken.
Zoals je zelf al schrijft, maar vooral zoals je mooi laat zien, zijn jullie niets tekort gekomen aan herfsttinten dit jaar. De twee foto’s van de prunus in voorjaar en herfst is een mooie vondst. Ik kom één dezer dagen met een dergelijke vergelijking in het bos op 1 en 13 november.
Een goeie week verder, Bram.

willy schreef:
19 NOVEMBER 2018 OM 14:58
een mooie periode was het Bram en daar moet men van profiteren…
stuk voor stuk prachtige herfstfoto’s..
op de eerste met de dubbele regenboog word ik een beetje jaloers..
mooie start van de week gewenst !

Joke schreef:
19 NOVEMBER 2018 OM 12:36
Nu je met pensioen bent kan je nog overal naar toe! En als je een reeks van deze foto’s ziet, weet je zo van wie ze afkomstig zijn! Pracht foto’s stuk voor stuk.

Yova schreef:
19 NOVEMBER 2018 OM 08:12
Goedemorgen Bram,
De eerste foto met twee regenbogen is echt schitterend om te zien. Wat is daar mooie omgeving. De boeren hadden erg druk geweest om binnen te halen. Sommig bomen zie ik op de foto mooi in de bloei. Prachtig. Appels begint beetje te rotten aan de bomen. Mogen snel naar binnen halen. Peren ziet goed uit. Prachtig serie foto’s heb je gemaakt Bram. Voor jou fijne week gewenst. Groetjes, F&J.

8 reacties op “Herfst impressie Goeree-Overflakkee 2018”

Hmmm…. kennelijk stond ik er niet eens tussen hihi…. maar ook in deze post hele mooie en warme afbeeldingen en sferen. Prachtige reflexie in het water maar ook je luchten op de verschillende manieren en kleuren. De blauwe luchten zijn heel mooi maar de grijze luchten stralen ook heel wat uit 😀
Er zat nog heel wat blad aan de bomen maar dat is nu ver te zoeken hier.

Groet,
Helma

Slim om de fiets op de fietsendrager te doen. Zo fiets je ook in andere stukken van Nederland en zie je veel meer. De fiets heeft mijn voorkeur boven wandelen omdat je meer kilometers maakt. De foto met de regenbogen is al een prachtige binnenkomer. Je gehele serie is heel mooi en gevarieerd. Ik dacht even dat je een foutje had gemaakt met de lentefoto, totdat ik bedacht dat je het verschil liet zien tussen lente en herfst.

Dat is zeker niet best dat je reacties kwijt bent geraakt. Volgende week gaat weer werken met je reacties. Wat zonde. Gelukkig komt weer goed. Deze blog heb je mooie foto’s gemaakt. Vooral dubbele regenbogen Bram. Vind ik echt schitterend om te zien. Appels aan de bomen aan deze tijd. Peren ziet goed uit. Landschapen heb je hele mooie herfstfoto’s van gemaakt.
Foto bij ons is voor de vakantie gemaakt. Het is tijdje gelden alweer. Ik kan ogenblik niet weg gaan. IK zit niet lekker met omstandigheden. Fijne avond. Groetjes F&J.

Mijn domein en Blog is verhuisd naar een andere provider.
De reacties zijn na de backup geplaatst en zijn hier niet meer zichtbaar.
Volgende week zou alles weer normaal moeten werken.

Ik zelf kan nog wel op mijn oude site komen, en ga proberen de reactie te kopiëren.
Reacties gemaakt op de oude site ga ik dan onder in het blog bericht plaatsen!

Groet, Bram

Reacties zijn gesloten.