Categorieën
Herfst Landschap Slide

Herfst sfeer Utrechtse Heuvelrug

Herfst sfeer Utrechtse Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug Is een gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Utrecht, die een groot deel van de gelijknamige Heuvelrug omvat. De gemeente is per 1  januari 2006 ontstaan door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Amerongen (met uitzondering van Elst), Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Maarn.

 • Amerongen
  Amerongen is een dorp in de Nederlandse provincie Utrecht, deel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug,
  gelegen aan de voet van de Amerongse Berg nabij de Nederrijn in het zuidoosten van de provincie.
 • Doorn
  Doorn is een dorp in de Nederlandse provincie Utrecht, gemeente Utrechtse Heuvelrug,
  op de gelijknamige heuvelrug in het zuidoosten van de provincie.
 • Driebergen-Rijsenburg
  Driebergen-Rijsenburg is een plaats in de Nederlandse provincie Utrecht, behorend bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug.
  Het ligt tegen de stuwwal van de Utrechtse Heuvelrug
 • Leersum
  Leersum is een dorp in de Nederlandse provincie Utrecht, gemeente Utrechtse Heuvelrug, op de gelijknamige Heuvelrug in het zuidoosten van de provincie.
  De Utrechtse Heuvelrug is sinds 2003 een nationaal park
 • Maarn
  Maarn is een dorp in de Nederlandse gemeente Utrechtse Heuvelrug, aan de voet van de gelijknamige Heuvelrug in het zuidoosten van de provincie Utrecht.

 

Foto’s: © Bram van Broekhoven


Meer Foto’s op / More Photos on: Flickr500pxInstagram …

bedankt / thanks
signature

TIP! Je kunt na vergroten ook bladeren met de pijltjes toetsen
TIP! You can also after increase scroll with the arrow keys

13 reacties op “Herfst sfeer Utrechtse Heuvelrug”

Hoi Bram,
wat een onwijs mooi serie is dit zeg! Die kleuren zijn zo mooi en zo warm! Bovendien zijn de afbeeldingen fantastisch mooi gemaakt. Ik kan hier ook geen favo uit kiezen maar de foto met het bruggetje (foto 6) noem ik wel even apart.
Ook de meer “landelijke” serie vanaf foto 8 is erg leuk. Ik heb hier echt even heerlijk zitten genieten.

Groetjes,Helma

Bram je knalt er weer op los. Wat een prachtige herfst, terwijl het buiten rotweer is. Kiezen kan ik niet hoor er zitten zoveel mooie foto’s tussen. Ik heb de herfst niet echt gezien dit jaar maar via jouw foto’s kan ik er blijgezind op terug kijken!

Wat een schitterende serie, ik verlang meteen weer naar de herfst! Bedankt voor de info over de locaties, ik heb het lijstje opgeslagen en ben zeker van plan die kant eens op te rijden.

Hoi Bram, ik ben altijd blij verrast als ik jouw landschapsfoto’s zie. De één nog mooier dan de ander. Heel sfeervol de herfst vastgelegd!!

wauw Bram wat een heerlijke warme herfstsfeer heb je hier op je blog, heel wat beter dan al dat water hé, mja, dat is ook ergens goed voor:-)
fantastische kleuren, we hebben een mooie herfst gehad, ik heb er van genoten en nu van je blog

Heerlijke kleuren en een prachtige warme herfstsfeer. Zowel de landschapsfoto’s als de detailfoto’s zijn schitterend om te zien. Ik heb weer genoten van deze prachtige serie!

“Wie wat bewaart, die heeft wat …,” luidde het credo vaak bij ons thuis vroeger. Jij laat met deze serie weer mooi zien, dat dat in feit nog steeds geldt. Ik ben intussen wel zo ongeveer door mijn herfstfoto’s heen, maar jij hebt nog heel wat moois weten te bewaren voor deze donkere dagen.
Er zit weer geen verkeerde foto tussen, geloof ik. De meest opvallende vind ik dat prachtig uitgelichte bruggetje en die beide oude boerenschuren.

Herfst sfeer Utrechtse Heuvelrug is zeker heel mooi om te zien Bram. Herfstkleuren is zeker om te genieten. Wat is daar mooi buurt. Daar zijn wij nooit geweest. Wel winkelen. Natuur is daar ook geweldig. Ganzen zie je dan overal. Prachtig beesten. Je maakt prachtig paddenstoelen. Ik vind dit allermooiste paddenstoelen. Ik hou wel van. Mooie serie foto’s geworden. Puur genieten!!! Fijne week Bram. Groetjes J&F.

Reacties zijn gesloten.