Categorieën
Landschap Overige Architectuur Slide

Heusden (vestingstad) (II)

Heusden

Heusden

Heusden

Heusden

Heusden

Heusden

Heusden

Heusden

Meer foto’s van dit fotogenieke stadje op Panoramio en in mijn Picasa albums.

Heusden is een gerestaureerde vestingstad in de Nederlandse gemeente Heusden, gelegen aan de Bergsche Maas. Het telt ongeveer 1500 inwoners (2007). In 1968 is begonnen met het in oude stijl restaureren van de vestingstad Heusden. Dit grootscheepse restauratieproject liep veertig jaar. Heusden is de hoofdstad van het Land van Heusden. Dichtstbijzijnde steden zijn Waalwijk ten zuidwesten van Heusden en ‘s-Hertogenbosch in het oosten.

bedankt / thanks
signature

11 reacties op “Heusden (vestingstad) (II)”

Je hebt een mooi plekje gevonden om ons in dat parkje eerst eens rustigin het rond te laten kijken. Uit wat je er tot nu toe van hebt laten zien, lijkt die langdurige restauratie me zeker gerechtvaardigd.
Niet alleen de gebouwen, maar ook het groen n en rond Heusden lijken me de moeite waard.

het is er erg mooi bram, ik ben er ooit geweest
en door jouw foto’s heb ik het gevoel dat ik er weer loop,
héél bijzonder hé.:-)

een zalige dag wens ik jou

Wat een geweldig fotogeniek stadje is dat, lijkt me heerlijk daar eens te fotograferen. Er straalt ook een enorme rust van je foto’s uit. Een mooie serie!

Reacties zijn gesloten.