Categorieën
Kastelen

Kasteel de Haar / Castle de Haar

Kasteel de Haar / Castle de Haar
Kasteel de Haar / Castle de Haar
Kasteel de Haar / Castle de Haar
Kasteel de Haar / Castle de Haar
Kasteel de Haar / Castle de Haar
Kasteel de Haar / Castle de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest sprookjesachtige kasteel van Nederland. Met zijn torens en transen, grachten, poorten en ophaalbruggen oogt Kasteel de Haar als het ideaalbeeld van een middeleeuws kasteel. Kasteel de Haar is enkel te bezoeken met een rondleiding o.l.v. een deskundige gids.

bedankt / thanks
signature

15 reacties op “Kasteel de Haar / Castle de Haar”

Ik ben geweest! Ze zijn nu nog bezig met de grote tuin. Dat was helemaal kaal, op de boompjes na. Maar ik denk dat ze hier en daar ook nog wat luikjes te schilderen hebben! Foto’s volgen nog wel een keer!

Prachtig kasteel maar geen oud kasteel (1892). Nu zie ik het eens goed want toen ik er een paar weken geleden was voor de Elf Fantasy Fair heb ik er niet zo veel van kunnen zien. Zijn deze foto’s van een tijdje geleden? Ik zie allemaal nog restauratie- werkzaamheden die ik een paar weken geleden niet heb opgemerkt.

Reacties zijn gesloten.