Categorieën
Kastelen

Kasteel Twickel / Twickel Castle

Kasteel Twickel / Twickel Castle
Kasteel Twickel / Twickel Castle
Kasteel Twickel / Twickel Castle
Kasteel Twickel / Twickel Castle
Kasteel Twickel / Twickel Castle
Kasteel Twickel / Twickel Castle
Wilde Eend / Mallard Kasteel Twickel

Bedankt voor je bezoek, en een prettige dag verder.
Thanks for your visit, and have a nice day.

signature

9 reacties op “Kasteel Twickel / Twickel Castle”

Hoi Bram
De ophaalbrug vind ik persoonlijk heel mooi..En een Kasteel?
Ik zou het een kruising vinden tusen landhuis en kasteel…
Maar mooi is het!
Gr Henk

Het is al weer lang geleden, misschien wel 20 jaar of meer, dat ik daar eens was maar herken het wel meteen. Sfeervolle platen Bram, alleen zijn de beide foto’s van het totale kasteel niet helemaal recht, het kasteel helt iets naar links, persoonlijk zou ik dat even recht zetten. (Hopelijk vind je het niet erg dat ik dit zeg?)

Reacties zijn gesloten.