Categorie├źn
Landschap Natuur

Landgoed Clingendael (2)

Landgoed Clingendael
Landgoed Clingendael
Landgoed Clingendael
Landgoed Clingendael
Landgoed Clingendael

Het landgoed Clingendael, gelegen op het grondgebied van de gemeente Wassenaar tegen de Haagse wijk Benoordenhout, is eigendom van de gemeente ‘s-Gravenhage.

bedankt / thanks
signature

6 reacties op “Landgoed Clingendael (2)”

Ik heb even teruggekeken en alle foto’s van Clingendael bekeken, prachtig ziet het er uit en je hebt de rust en de sfeer volgens mij heel goed in beeld gebracht. Eergisteren heb ik hier een bomenexcursie gelopen en toen kwam het landgoed nog ter sprake i.vm. de bijzondere bomen en als ik het me goed herinner staat er een hoge Mammoetboom?!

Wat een heerlijke series Bram van het landgoed Clingendeal!
Heb het met veel plezier zitten kijken… heel mooi.
Lieve groetjes Anna

Reacties zijn gesloten.