Categorieën
Bloemen Landschap Lente

Lente Maart 2022

Lente Maart 2022

Heb geprobeerd een samenvatting van Maart 2022 te maken.
Heel veel mooie en zonnig dagen, dus veel buiten geweest.
Eindelijk eens geen regen en wind maar gewoon heerlijk fiets weer.

Heb ook nog op zaterdag 26 Maart foto’s gemaakt van de voorjaarswerkzaamheden van de De Stichting Het werkend Trekpaard, maar meer daar over in een volgende blog.

Foto Info in de galerij

Voorheen zag je na vergroten extra info onder de foto staan.
Maar na een bepaalde update van WordPress was deze info niet zichtbaar meer, maar ik ben er achter gekomen dat deze info er nog steeds is, je kunt deze te voorschijn halen door op i van info te klikken rechts onder de vergrote foto.

Vanaf hier klik op een foto voor een grotere weergave

Meer Foto’s / More Photos: Flickr500pxFacebook

Lente Maart 2022

9 reacties op “Lente Maart 2022”

Deze blog is zeker hele mooie erbij. De boeren met Friese paarden vind ik gaaf om te zien. Friese paarden zijn zo grote paarden. Echt heel mooi. Spuiten met regenboog is knap fotografeert Bram. Kersenbloesems is zeker geweldig mooie kleur. Bollen velden zie dan overal weer. Verschillende bloemen word ik zo vrolijk ervan. PRACHTIG!!!!

Dit is echt genieten, zoveel kleur en zoveel moois. Foto 15 is een favoriet. Mooie straat met al die rijkbloeiende bomen.
Het is nu wel behelpen met dit herfstige weer.

Mooie beelden van een mooie periode kwa weer. Het is nu wel heel anders, hopelijk lijden de tulpen er niet te veel onder!

een uitzonderlijk zonnige maand Bram en dat is aan je foto’s goed te zien

de velden beregenen in maart is wel heel verwonderlijk

een knappe reeksen en deze van de zonsondergang zijn werkelijk top

een prettige dag gewenst

Een voorjaarsserie zoals die hoort te zijn, Bram. Het is van begin tot eind kleur en fleur wat de klok slaat.
Je foto van het stelletje bij zonsondergang vind ik erg mooi. Net als trouwens die van de prachtig verlichte wolkenband, die op de zonsondergang volgt.
Intussen zitten we drie en een halve dag in april, en hebben we in die paar dagen alweer winter en voorjaar gehad. En nu zitten we helaas een tijdje in de herfst.

Je brengt hier op een prachtige manier de herinneringen weer boven naar een mooie, zonnige en relatief warme maand maart. Dat kunnen we met dit weer wel gebruiken hé….

Reacties zijn gesloten.