Categorieën
Bloemen Goeree-Overflakkee Lente

Mei 2021

Mei 2021

Loop erg achter met het bewerken en posten van mijn foto’s op dit blog, ik ga vandaag nog foto’s uit Mei posten.

Door de late start van de het tulpen seizoen liep dit ook lang door in Mei, heb nog tot diep in Mei van de kleuren kunnen genieten.

Facebook

Post wel regelmatig actuele foto’s op Facebook!
Leuk als je een account hebt en daar ook eens kijkt.

Vanaf hier klik op een foto voor een grotere weergave

Meer Foto’s / More Photos: Flickr500pxInstagram

Je kunt na vergroten ook bladeren met de pijltjes toetsen.
You can also scroll with the arrow keys after enlargement.

Als je de foto vergroot staat er meestal ook nog extra info bij.
If you view the photo enlarged, there is usually also extra info.

Mei 2021

11 reacties op “Mei 2021”

En hoe komt het dat je zo achterloopt?
Het is een mooie kleurrijke serie. Voor mij springen er een aantal foto’s uit, zoals foto 11, foto van de molen, zonsondergang met bijzondere kleurschakering.
En dat jachtje is ook niet verkeerd. 😉

Begrijp dat je achter loopt Bram maar de natuur is een beter later met die koude meimaand en nu komt er veel in eens. Maar zie je dagelijks passeren op Facebook! Prachtige reeks weer. De kleurtjes spatten van het scherm.

Die bomenrij met die kleurrijke lucht, wat een schoonheid! Net als die tulpen tijdens het gouden uur, snap helemaal dat je deze foto’s nog plaatst ze zijn ontzettend mooi!

Werkelijk schitterende foto’s! Erg van genoten! Ik herken het wel, alhoewel ik wel veel post, doordat ik noodgedwongen thuis zat. Komt nu gelukkig weer verandering in……

het is je weer gelukt een serie prachtige opnames te plaatse Bram, petje af!

Je hebt weer een mooie gevarieerde serie samengesteld, Bram. De tulpen waren inderdaad lang mooi dit voorjaar. Maar dat geldt niet alleen voor de tulpen. Ook onze tuin was en is prachtig dit jaar, en dat geldt evenzeer voor veel moois in de natuur.
Hoe mooi de tulpen ook zijn, ik vind foto nr. 11 de mooiste uit deze serie. Een prachtige landschapsfoto met een mooie diepte erin. Ook de molen en je zonsondergangen mogen weer gezien worden.

Prachtig Bram die tulpenvelden hé 🙂 Met het mooie weer van deze maand, loop ook ik wat achter met het selecteren en bewerken van mijn foto’s. Dit zijn dagen om in de buitenlucht te zijn… Dus is het helemaal niet erg dat jouw beelden van een korte tijd geleden zijn. Ze worden er zeker niet minder mooi om ! Groetjes, Rudi

Dat probleem ken ik, ik loop ook mateloos achter. Maar een terugblik is geen straf hoor, heerlijk om al die mooie bollenvelden nog eens te zien en natuurlijk je prachtig gekleurde luchten en landschaposfoto’s. Het is allemaal weer een lust voor het oog.

Reacties zijn gesloten.