Categorieën
Bloemen Lente

Mei 2022 samenvatting

Mei 2022 samenvatting

Een tijd terug dat ik wat plaatste op mijn blog.
Heb verder geen gezondheid problemen,
maar niet zo veel tijd om hier actief te zijn.

Heb deze titel en foto’s al een hele tijd klaar staan,
Maar het komt er steeds niet van om te plaatsen.

Dus bij deze weer wat foto’s, maar wel even terug in de tijd.
Maak ook veel minder foto’s de laatste tijd,
omdat ik veel op Goeree-Overflakkee fiets (brandstof kosten).
En daar heb ik inmiddels een heel archief van!

Yes

Ook de updates van WordPress maken het er vaak niet leuker op.

Mei was zonnig en erg droog.
Vanaf hier klik op een foto voor een grotere weergave

Meer Foto’s / More Photos: Flickr500pxFacebook

9 reacties op “Mei 2022 samenvatting”

Het heeft even geduurd maar je hebt weer een prachtige serie gemaakt Bram

JHet is zeker tijdje gelden van jou blogje. Wat heb je toen heerlijk gefiets van deze mooie omgeving om te zien. Huizen aan de water is zeker mooi. En paarden vind ik zo echt schitterend in zijn groepje te zien. Heel mooie serie foto’s heb je gemaakt. Bloemenvelden kom je ook tegen. Echt geweldig. Fijne dagen Bram. Groetjes,

Ik vroeg me al af of je iets mankeerde, ik meen te herinneren dat je een keer iets schreef over rugklachten? Jammer van die brandstofkosten. Wij gingen in het weekend vaak ook zomaar een stuk rijden,maar dat is onbetaalbaar nu. Gelukkig woon je prachtig op Goeree en valt er vast nog iets nieuws te ontdekken om te fotograferen, de natuur is immers steeds weer anders……

Hé gelukkig, ik maakte mij al zorgen. Ik had al even op je weblog gekeken, want ik dacht dat het misschien aan mijn Feedly lag. Fijn dat het geen gezondheidsproblemen zijn.
Ik heb genoten van je serie, waarbij de foto van de paarden er voor mij uitspringt.

Fijn dat je weer terug bent met een mooie vrolijke en kleurrijke serie. Die enorme zwammen in dat mooie licht zijn voor mij het hoogtepunt van deze serie.
Hoewel ik vanwege het afnemen van de kracht in mijn benen steeds minder fotokuiertjes maak, blijf ik maar gewoon bloggen. Het blog bepaalt nog steeds een deel van mijn dag en ik heb nog genoeg foto’s in het archief om nog even door te gaan.

Die tuinkabouter……gaaf!!
Fraaie serie foto’s Bram, een landschap dat zo heerlijk Hollands is. Dat bloggen wordt zeker minder leuk door de updates, daar heb ik ook last van, je moet elke keer weer alles uitvinden en daar heb je dan geen zin in of geen tijd voor. Maar blij dat je weer een blog hebt geplaatst want het is heerlijk om door jouw foto’s te wandelen!

Inderdaad een tijdje geleden dat we nog werk van jou zagen verschijnen maar we begrijpen best dat je van de mooie dagen wil genieten in plaats van achter de toetsen te zitten.
Bedankt voor de mooie indrukken van een eiland waar ik ook graag een stukje van mijn tijd door breng, tenminste als er geen al te strakke wind staat om te fietsen 😉

beter laat dan nooit Bram…

ik dacht al dat je het bloggen opgegeven had..

vooral de vele bloemen vallen me in deze mooie reeks op

met een lichte voorkeur voor het zicht op Goedereede

prettige dag gewenst

Reacties zijn gesloten.