Categorieën
Goeree-Overflakkee Herfst Slide

Mooie wolkenluchten en zonsondergang

Mooie wolkenluchten en zonsondergang

Foto’s: © Bram van Broekhoven

Herfst

De meteorologische herfst duurt van 1 september tot en met 30 november. De astronomische herfst begint meestal pas op 23 september wanneer de zon precies boven de evenaar staat. Weerkundig is het een echt overgangsseizoen waarin het zowel zomers als winters kan zijn. De steeds kortere dagen en de afnemende zonneschijn zorgen ervoor dat de temperaturen steeds lager uitvallen en het weer geleidelijk verslechtert. De eerste najaarsstormen kunnen al in oktober opsteken, maar november biedt grotere stormkansen, winterse neerslag en soms ook al een ijslaagje.

Bron: KNMI/Weeronline.nl


Meer Foto’s op / More Photos on: FlickrPanoramioIpernityPicasa

bedankt / thanks
signature

TIP! Je kunt na vergroten ook bladeren met de pijltjes toetsen
TIP! You can also after increase scroll with the arrow keys

Mooie wolkenluchten en zonsondergang Mooie wolkenluchten en zonsondergang Mooie wolkenluchten en zonsondergang

9 reacties op “Mooie wolkenluchten en zonsondergang”

zó zalig hé Bram deze wolkenluchten, zó heerlijk om daaronder te lopen en vanalles te zien, eigenlijk veel mooier dan een strak blauwe lucht hé,:-)
ik heb genoten Bram

Ik vind wolkenluchten altijd mooi om te zien. Wij zien heel goed uit de raam. Wij zitten vier hoog. Dan kun wij altijd genieten. Wat heb jij echt schitterend mooie foto’s gemaakt. Je ziet van alles. Sommige wolken kunnen beesten zien. Heel apart gezicht. Zonsondergang is werkelijk prachtig gezicht aan de strand. Echt genieten hier.
Fijne week.

Reacties zijn gesloten.