Categorieën
Winter Zonsondergang Zonsopkomst

Overzicht 1e helft Februari

Overzicht 1e helft Februari

WordPress

Geen idee wat er weer veranderd is aan deze versie van WordPress Maar het uploaden van foto’s rechtstreeks in galerij werkt niet goed. Ontzettend traag en de foto’s worden niet zichtbaar.

Bibliotheek

Ligt niet aan de provider, of aan mijn internet, rechtstreeks uploaden naar de media bibliotheek gaat wel snel. Daarna uit de bibliotheek de foto’s in een galerij gedaan geen probleem, hopelijk komt er snel een up-date om dit probleem te verhelpen.

Fietsen
Overzicht 1e helft Februari
Zonsondergang polder Dirksland

Heb deze maand door het slechte weer en mijn door mijn rug,
helaas nog niet gefietst, wel met de auto een paar keer er op uit geweest en heb toch nog wat foto’s kunnen maken.

februari 2022
Overzicht 1e helft Februari
Weekend Haven Stellendam

bij deze wat landschap en zonsopkomst en zonsondergang foto’s
Van de 1e helft van februari 2022

Overzicht 1e helft Februari
Vanaf hier klik op een foto voor een grotere weergave

Meer Foto’s / More Photos: Flickr500pxFacebook

Overzicht 1e helft Februari

10 reacties op “Overzicht 1e helft Februari”

Wat naar dat je last van rug hebt. Beterschap gewenst Bram. Je foto’s vind ik erg mooi om te genieten. Prachtig gedaan Bram.
De kleuren in de lucht is zeker mooie kleuren. Fijne avond.

fietsweer is het in februari toch niet geweest, veel grijze dagen..

maar je hebt het licht goed weten te gebruiken Bram

de eerste foto heeft hier mijn voorkeur, maar dat doet niets af van de kwaliteit van de andere

prettige avond

Mooie fotos. De fotos uit je archief zijn ook heel mooi. Ook de vrachtwagens. Het hoeft niet altijd natuur te zijn. Gelukkig heb je wat met de auto kunnen fotograferen, ik ga bijna altijd met de auto . Het weer is deze week ook weer slecht. Hier regent en waait het.

Dapper hoor, om ondanks het bewolkte weer toch regelmatig op pad te gaan voor de zonsopkomst. Ik ben tegenwoordig wel vroeger op dan een jaar of wat geleden, maar aan de zonsopkomst begin ik met dit weer niet. Ik ben al lang blij dat ik weer opgewarmd ben nadat ik een tijdje in een winderige vogelkijkhut had gezeten vanmorgen. Maar dat terzijde …

Je bent niet voor niks op pad gegaan, Bram, het heeft je over de hele linie weer een mooie serie opgeleverd. Met stip mijn nummer 1 is foto 9, met foto 11 en 15 als goede twee en drie. Mooi dat je ook een paar reeën in beeld kon vangen.

Ik heb inderdaad ook last met wordpress, dacht dat het aan mij lag. Steeds als ik een foto wil uploaden staat er bv server te druk. Of het lukt niet en dan zie ik in de mediabibliotheek wel viermaal mijn zelfde foto. Heel vervelend. Ik kan bij het posten ook geen foto meer toevoegen die je dan in het kopje kon zien[ lekker onduidelijk misschien ☺] Moooie foto’s, ik herken een paar shots op de Brouwersdam die ik op exact dezelde plek heb genomen. Misschien heb je ze gezien in mijn blogs over Zeeland van afgelopen week? Vervelend dat je zo’n last van je rug hebt, gelukkig is het wel steeds auto weer en te slecht om te fietsen!

Ze hebben bij WP weer liggen wijzigen zonder iets te zeggen en meerdere mensen hebben problemen met van alles en nog wat. Als het goed werkt, laat het dan met rust, denk ik zo.
Kan hier wel genieten van je mooie reeks van de eerste helft van februari en dit zijn weer schitterende uitzichten. Wat hebben jullie toch een mooi land. Jouw kleuren zijn warm en je hebt mooi licht gevangen.

Reacties zijn gesloten.