Categorieën
Goeree-Overflakkee Landschap Slide Zonsondergang

Strand Duinen Zee Zonsondergang

Strand Duinen Zee Zonsondergang

Begin December een tripje naar Ouddorp gedaan.
Wilde wat strand duin en zee foto’s maken.
Het bleef lang heel mooi en redelijk helder met af een toe wat wolken,
zo dat ik zelfs een zonsondergang kon fotograferen die dag.

Strand van Ouddorp:

Strand van Ouddorp: 17 kilometer aan plezier en avontuur

Strand Duinen Zee Zonsondergang
Strand van Ouddorp

Mooiste strand

Het strand van Ouddorp is één van de mooiste stranden van Nederland. Bezoekers waarderen het uitgestrekte en rustige karakter van het strand van Ouddorp. Daarnaast is het strand geschikt voor zonaanbidders, maar ook voor watersportliefhebbers. Het Noordzeestrand van Ouddorp is ruim zeventien kilometer lang. Op sommige plaatsen is het strand van Ouddorp vele honderden meters breed, waardoor er genoeg ruimte is voor veel toeristen.

Duinen van Goeree

De Duinen van Goeree is een natuurgebied op het eiland Goeree-Overflakkee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het bestaat uit slikken, schorren, kreken, stranden, poelen, duinenvalleien, graslanden en bos.

De Duinen van Goeree
De Duinen van Goeree

De duinen herbergen de meest soortenrijke vroongronden van Nederland en het is het leefgebied van bedreigde soorten als de noordse woelmuis en de nauwe korfslak. Ter bescherming van de bijzondere habitats en unieke flora en fauna is het gebied onder de naam Duinen Goeree & Kwade Hoek aangewezen als Natura 2000-gebied.
Bron: Wikipedia en Natuurmonumenten.

Meer Foto’s / More Photos: Flickr500pxInstagram

Je kunt na vergroten ook bladeren met de pijltjes toetsen.
You can also scroll with the arrow keys after enlargement.

Als je de foto vergroot bekijkt staat er meestal ook nog extra info bij de foto.
If you view the photo enlarged, there is usually also extra info with the photo.

Strand Duinen Zee Zonsondergang Strand Duinen Zee Zonsondergang

15 reacties op “Strand Duinen Zee Zonsondergang”

Hi Bram, wat een fantastische serie van de duinen en het strand van Goeree. Maar de kleuren van de foto’s van de polder zijn ook erg mooi. Ik heb weer genoten.

Het licht wat zo strijkt over de duinen op foto 8 en 9 vind ik in het bijzonder mooi.
Die kraan staat er zo verloren bij, het doet me denken aan water naar de zee dragen.
De kleuren van de zonsondergang spatten hier van het scherm af. Heel mooi.

Je hebt die dag een prachtdag uitgekozen om te fotograferen Bram, hele mooie serie geworden zowel de zonsondergang alswel de dreigende wolken maar de rest van deze serie is ook mooi gefotografeerd, mijn complimenten!

Prachtige fotos Bram, vooral de zonsondergang. Altijd mooi de zee, geen zeehondjes gezien op het strand in Ouddorp ? Ik wens je een fijne week. Groetjes Caroline

Het weertje zat je mee en dit heeft geresulteerd in een prachtige serie!

Fijne serie weer. Met foto’s van zon, zee en strand maak je mij altijd wel blij. Dat is zo ongeveer het enige wat we hier inde buurt missen.
Je werd ook getrakteerd op een rustige, maar toch heerlijke kleurrijke zonsondergang.

Die duinen en strand zijn ook inderdaad prachtig en het is daar heerlijk om te vertoeven. Toch val ik in deze post ook weer voor je zonsondergangen. Geweldig om te zien en dit is ook zo mooi!

Groet, Helma

PS op je blog van overzicht 2019 kon ik niet reageren want die was gesloten.

Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt Bram.Het is altijd weer genieten daarvan en nu met het strand en de zonsondergang met de mooie kleuren en zelfs de maan er bij gaven mij ook innerlijke rust. foto 19 met het landschap wat werd verlicht vond ik zeker wel heel erg mooi. ik wens je mooie momenten voor elke dag

Zonsondergang is zeker prachtig om te zien. De kleuren van luchten is echt schitterend geworden. Aan de strand wandelen is zeker prachtig om zonsondergang te zien. Mooie omgeving daar. Genieten!

prachtig zonsondergang. mooie kleuren heeft de luchten. Prachtig omgeving om te zien. Aan de strand is zeker heerlijk om te wandelen. Je foto’s is prachtig geworden.Echt genieten.

Reacties zijn gesloten.