Categorieën
Goeree-Overflakkee Slide Zonsopkomst

Sunrise Marina Herkingen

Het online watersport magazine Zilt vroeg mij een foto voor in hun magazine.
Vind het een hele eer en plaats ook omdat dit toevallig een jachthaven serie is hier een link naar de pagina in het magazine.

Zilt Magazine

 

Sunrise Marina Herkingen

Sunrise Marina Herkingen

Sunrise Marina Herkingen

Sunrise Marina Herkingen

Sunrise Marina Herkingen

Sunrise Marina Herkingen

Sunrise Marina Herkingen

Sunrise Marina Herkingen

Sunrise Marina Herkingen

Sunrise Marina Herkingen

Herkingen is een dorp in de gemeente Dirksland, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 1250 inwoners (2007) en is gelegen aan het Grevelingenmeer.
In het dorp zijn de molen De Dankbaarheid (1841), de Hervormde Kerk (1788) en de Visbank (1754) te vinden.
Het dorpje heeft ook een vakantiepark en twee havens, waarvan één commercieel en één als vereniging. Over het algemeen zijn er in de zomer veel Duitse toeristen.

WSV Herkingen is een watersportvereniging met ±500 leden, opgericht in 1971. De jachthaven biedt plaats aan ruim 300 schepen met een maximale diepgang van ±2m. De jachthaven heeft de beschikking over al die faciliteiten, die de moderne watersporter in een haven verwacht.

De jachthaven is een dorado voor kinderen, van klein tot groot: speeltuin, ruime speelvelden, jollenhelling, jollensteiger en veilig, ver verwijderd van het drukke verkeer.Het dorp Herkingen beschikt over een supermarkt, een bakker, een watersportwinkel, diverse eetgelegenheden, een café, een theetuin enz. Kortom, alle ingrediënten voor een prettig verblijf bij de WSV Herkingen zijn aanwezig. Door zijn ligging in het oostelijk deel van de Grevelingen is de jachthaven van WSV Herkingen ook voor passanten uitermate geschikt als uitvalsbasis voor de rest van dit uniek vaargebied.

Foto’s: © Bram van Broekhoven

bedankt / thanks
signature

9 reacties op “Sunrise Marina Herkingen”

Deze luchten zijn mij zo vreemd, vermoedelijk hebben we die ook aan zee maar in het binnenland en aan de rand van de stad, zie je die nooit. Ze zijn werkelijk prachtig Bram.

Schitterende serie Bram waar je met recht trots op mag zijn. En erg leuk dat je gevraagd bent voor het watersport magazine. Top…!!!
Fijn weekend.
gr.
Ton

Je had weer een goede ochtend uitgezocht voor deze serie, Bram. Zon en wolken schotelden je in een innig samenspel weer een boeiend spel van licht en kleuren voor.
De publicatie van een foto in zo’n magazine is altijd weer een gelukwens waard. Bij deze!
Maak er een mooi weekend van.

Reacties zijn gesloten.