Categorieën
Transport

Tall Ships Races Antwerpen

Tall Ships Races Antwerpen

More Tall Ship Photos on my Flickr photostream
Veel meer Tall Ship foto’s op mijn Flickr photostream

"Grossherzogin Elisabeth"

“Grossherzogin Elisabeth”


"Statsraad Lehmkuhl"

“Statsraad Lehmkuhl”


"Christian Radich"

“Christian Radich”


"Sorlandet"

“Sorlandet”


My World Tuesday

Bedankt voor je bezoek, en een prettige dag verder.
Thanks for your visit, and have a nice day.

sinature

24 reacties op “Tall Ships Races Antwerpen”

zat je ook op een boot???
ik ben ook geweest , jij hebt ze wel allemaal mooi apart op het water

Je komt korter in mijn buurt Bram 😉
Heb de Tall Ships Race in Antwerpen moeten missen wegens niet in het land maar gelukkig kan ik hier wat van de prachtige schepen bekijken.

in 2000 waren de kathedralen van de zee,te gast hier in ons eigen zeebrugge, wij waren toen te gast op de mir,nu niet bepaald de mooiste,maar de vriendelijkheid waarmee we werden ontvangen,is mij heel lang bijgebleven.de mooiste was natuurlijk de amerigo vespucci.maar verder dan het dek kwamen we niet.jammer dat ik toen nog geen fotovirus had :-). mooie opnames hier ,grtjs….

Prachtig voorproefje heb je gegeven Bram. 17 augustus komen de schepen in IJmuiden om door te varen naar Amsterdam en dan komen ze voor mijn huis langs. Ik zag ook op je log de schepen bij zonsondergang. Goed idee om dan nog eens bij zee te gaan staan en dan hoop ik natuurlijk op een prachtige zonsondergang 22 augustus.
De goudkammetjes stranden af en toe massaal op het strand. Ik loop nu al 8 jaar en dit was de eerste keer dat ik ze zag.
Fijne dag en bedankt voor je bezoek.

I do love those tall ships and your photos are marvelous! Like the others, I’m fascinated by them and always enjoy the wooden boat festival each year here near Seattle! Have a great week!

Sylvia

So nice to see a focus upon the tall ships. I have seen them a few times on Sydney Harbour. They make a very impressive sight as they all sail down the harbour together. Thank you for reviving this memory for me.

prachtige schepen bram,
magistraal om t e zien,

dank je wel dat je er voor mij was,
met het sterven van m’n gijssie.
dat vond ik erg fijn,

xxx

Reacties zijn gesloten.