Categorieën
Slide Vogels Zomer

Tuin en bezoekers Wekerom

De tuin bij de vakantie woning in Wekerom

vogels

En de bezoekers, er was ook regelmatig een Eekhoorntje op visite

vogel

vogel

vogel

Vogel

Vogel

Vogel

Vogel

Vogel

Foto’s: © Bram van Broekhoven

bedankt / thanks
signature

10 reacties op “Tuin en bezoekers Wekerom”

Prachtig Bram, zoveel natuur in je achtertuin, dat is toch het paradijs op aarde…,toch!
Mooie serie van deze ‘bezoekers’.
Fijn weekend.
gr.
Ton

Mooie serie Bram, leuk zo’n diversiteit aan vogels in je eigen tuin. Had de indruk dat de foto’s niet echt scherp waren, maar wanneer ik ze op groot formaat aanklik zijn ze dat zeker wel, heel mooi. Het roodborstje is m’n favo.
Ook nog ’n complimentje over je website, zit netjes en overzichtelijk in elkaar. Nu nog hopen dat n reactie plaatsen even vlotjes verloopt 😉 Is in dat opzicht op alle blogplatforms wel iets… codes en spamfilters… tja…
Groetjes,

Je had duidelijk een goed plekje daar, Bram. Het is niet alleen een mooie tuin, maar met al die verschillende vogels hoef je je er als liefhebber niet snel te vervelen. Je hebt met deze serie goed weten te profiteren van de situatie.

Wat een gevarieerde vogelvrienden kwamen er bij je op bezoek daar, prachtige foto’s heb je er van gemaakt. Alleen de vogel die jij Kramsvogel noemt is een Lijster. De Kramsvogel heeft andere kenmerken: De kop, de stuit en een gedeelte van de rug zijn grijs van kleur en de borst is oranje/geel en de staart is zwart. De gestippelde borst hebben ze inderdaad hetzelfde, vandaar waarschijnlijk je vergissing.

Reacties zijn gesloten.