Categorieën
Bloemen Goeree-Overflakkee Lente

Tulpen Seizoen 2022 (2)

Tulpen Seizoen 2022 (2)

Links naar diverse sites

Omdat WordPress steeds weer wat veranderd moest ik weer wat aanpassen, de link pagina werkte niet goed meer, verouderde widget heb nu bij iedere pagina helemaal onder aan de links in footers geplaatst.

Vervolg van mijn vorige tulpen blog.
Mooie luchten en prachtige kleuren in de polder.
Meestal probeer ik de fiets te nemen, om alles te zien.

Maar ook doe ik weleens een rondje met de auto,
Het gebied waar de tulpen worden geteeld op het eiland is groot.

Ook ben ik samen met Oma en Naomi naar de tulpen gegaan
Heb daar heel veel foto’s gemaakt, zo leuk om te doen!
Zij was het niet altijd eens met welke kleur wij wilden vastleggen.
Maar toch een een erg leuke ochtend gehad…

Naomi

Ook met David een foto serie gemaakt bij de tulpen.
David doet dat weer op zijn manier en wil zelf ook foto’s maken.
Daar gebruikt hij dan telefoon van Oma voor,
hij had er zelfs meer dan ik gemaakt die middag.

David
Vanaf hier klik op een foto voor een grotere weergave

Meer Foto’s / More Photos: Flickr500pxFacebook

Tulpen Seizoen 2022 (2)

12 reacties op “Tulpen Seizoen 2022 (2)”

Naomi en David genieten van deze mooie bloemenvelden. Tulpen is zeker prachtig om te zien. Wat mooi gezicht deze tulpen. Ik hou wel erg van.
Helaas komt bij ons niet ervan. Maar gelukkig kon ik bij jou van genieten. Velden ziet daar heel veel Bram. Vooral veel kleuren!!! Fijn weekend.

Ik was je kwijt heb nu mijn feed vernieuwd maar zie dus dat er iets op jouw blog gaande was hoop dat het opgelost blijft. Heerlijke serie, de kindjes maken het extra leuk.

Prachtig Bram en wat een leuke foto’s met de kleinkinderen. Die kun je zo allemaal inlijsten.

Deel 2 is even kleurrijk als deel 1 en wat een fotogenieke kleinkinderen Bram. Ik heb weer genoten

Ook van deze mooie serie heb ik genoten Bram en ja alle kleuren zijn wel mooi maar de gele en rode spreken mij meer aan. En wat mooi zeker de fotocollage gemaakt van de kleinkinderen. Wellicht kan je ook de woorden en fotografie slide waarderen op mijn andere blog waar ik ook soms natuur deelt. Met die link zal ik ditmaal eens reageren hier met deze reactie.

Prachtig toch hé die tulpenvelden. Ooit zag ik ze ook toen ik in de buurt van Lisse was. Trouwens ook mooie foto-herinneringen voor de kids, die zullen het ook wel geweldig gevonden hebben. Ik denk dat David in jouw voetsporen gaat treden hoor…. een echte fotograaf in wording !

Reacties zijn gesloten.