Categorieën
Bos Herfst Landschap

Zaterdag rit Utrechtse Heuvelrug

Zaterdag rit Utrechtse Heuvelrug

Op Zaterdag in corona tijd 🤭 toch naar Utrecht gegaan.
Het was mooi weer en ik hoopte geen last te hebben van drukte.
Had op route.nl een route uitgestippeld.
Heb genoten van deze rit en de herfst kleuren.

Route.nl Fietsroute 2002665 Driebergen Utrecht
Route.nl Fietsroute 2002665 Driebergen Utrecht
De Heuvelrug

De Heuvelrug verandert van kleur! De herfst is een prachtig seizoen om de Heuvelrug te ontdekken. Laat je inspireren en verrassen door alles wat de Utrechtse Heuvelrug & Gelderse Vallei te bieden hebben.

De herfst is een prachtig seizoen om de Heuvelrug te ontdekken.
Herfst

De Heuvelrug biedt alle ruimte om op een veilige en verantwoorde manier te genieten. Daarnaast hebben ondernemers op de Heuvelrug meerdere maatregelen in verband met het coronavirus getroffen zodat iedereen veilig de Heuvelrug kan blijven bezoeken.

Oase van rust
Wandel of fiets door de bossen

Als een oase van rust, net buiten de Randstad, vind je tussen Utrecht en Amersfoort de Heuvelrug. Met haar prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen is de Heuvelrug zeker een bezoek waard.

Wandel of Fiets

Wandel of fiets door de heuvelachtige bossen langs indrukwekkende kastelen, beleef unieke musea en attracties of laat je culinair verwennen in één van de leuke restaurants. Wij inspireren je bovendien graag met de leukste tips van onze bezoekers en bewoners!
Bron: Op de Heuvelrug

Nederlandse provincie Utrecht

Utrechtse Heuvelrug is een gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Utrecht, die een groot deel van de gelijknamige Heuvelrug omvat. De gemeente is per 1 januari 2006 ontstaan door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Amerongen (met uitzondering van Elst), Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Maarn. Op 1 augustus 2020 had de gemeente 49.784 inwoners.

Doorn

De gemeente Utrechtse Heuvelrug telt zeven officiële kernen, waarvan Driebergen-Rijsenburg verreweg de grootste is. Het gemeentehuis staat in Doorn.
Bron: Wikipedia

De 25 beste tips voor dit Nationaal Park …

De Utrechtse Heuvelrug is een natuurgebied in Nederland. Dit nationaal park is veel diverser dan vaak wordt gedacht. De meeste attracties zijn in de natuur. Maar hier kom je vanzelf de mens tegen. Van nu en in het verleden.
Bron: Droomplekken.nl

Vanaf hier klik op een foto voor een grotere weergave

Meer Foto’s / More Photos: Flickr500pxInstagram

Je kunt na vergroten ook bladeren met de pijltjes toetsen.
You can also scroll with the arrow keys after enlargement.

Als je de foto vergroot staat er meestal ook nog extra info bij.
If you view the photo enlarged, there is usually also extra info.

Zaterdag rit Utrechtse Heuvelrug

17 reacties op “Zaterdag rit Utrechtse Heuvelrug”

Dit was een goede keuze. De bomen waren daar mooi verkleurd.
Je hebt mooie optrekjes vastgelegd. De foto’s met de weglopende paden zijn ook altijd mijn favoriet zoals nr 2, 11 en 15.

Het was weer een genoegen om met je over de Utrechtse heuvelrug te dwalen.
Veel mooie herfstkleuren die het weer goed deden in de najaarszon. Maar je hebt ook weer heel aardige optrekjes gefotografeerd tijdens deze rit.

Prachtige herfstfoto’s Bram en mooie doorkijkjes.
Je hebt veel plezier van je elektrische fiets.

Het is een stukje rijden maar dan heb je ook wat. Er hing nog genoeg aan de bomen voor een mooie kleur en dan de combinatie met de laagstaande zon… Vind het echt een topserie!

Herfst is zeker mooi gezicht in Utrecht. Wat ziet daar mooi uit. Daar zijn wij nooit geweest. Mooie foto’s serie foto’s gemaakt Bram.
Gelukkig was toen goed weer Bram. Rustig weer! Fijne week verder.

Prachtig met die herfstkleuren. Vorige week zijn wij ook burgerlijk ongehoorzaam naar Drenthe gereden……

Hier was ik 2 weken ook aan het wandelen toen kleine herfstzon op visite kwam. Heerlijk rustig met weinig mensen .Mooie fotografie en waar was dat met die twee grote vogels beelden? Want dat ken ik helemaal niet . Dus jij had weer wat bijzonders ontdekt.

Het toeval wil dat we een minitrip in gedachten hadden naar de Utrechtse Heuvelrug maar die hebben we vanwege de corona op de lange baan geschoven. Als ik nu jouw foto’s zie, besef ik wat we gemist hebben. Een ding heb ik hieruit geleerd… meteen inplannen voor volgend jaar ! Bedankt Bram, niet alleen voor de prachtige foto’s maar ook voor alle ingesloten info.

Herfst is, naar mijn mening, samen met de lente het mooiste jaargetijde. Je hebt een hele mooie herfstimpressie gemaakt. Het was weer genieten.

Herfst in het bos is echt een sprookje. De verscheidenheid aan kleuren en het mooie licht is fantastisch.
In het bos op de Veluwe is de bodem bedekt met een “goudkleurig tapijt” van bladeren. Zo mooi, vooral als het zonlicht erop valt.
Je hebt weer een schitterende serie foto’s gemaakt Bram!

Groetjes,
Annette

Reacties zijn gesloten.