Categorieën
Goeree-Overflakkee Lente Slide Zonsondergang

Maart Zonsondergang Grevelingen

Maart Zonsondergang Grevelingen

Een mooie avond en zonsondergang gemaakt in Maart

Vertorama

Een vertorama is een afbeelding die bestaat uit twee of meer foto’s, samengevoegd in software voor beeldbewerking, langs een verticale lijn, om een beeld te vormen.

Foto. 3

Foto. 3 is een voorbeeld van een vertorama, maakte al wel vaak panorama foto’s maar dit is een techniek die nieuw is voor mij, deze vertorama is gemaakt van drie foto’s, en samengevoegd met Adobe Lightroom.

Herkingen

Is een dorp in de gemeente Goeree-Overflakkee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 1250 inwoners en is gelegen aan het Grevelingenmeer.

Zonsondergang Grevelingen

Het dorpje heeft ook een vakantiepark en twee havens, waarvan één commercieel en één als vereniging. Over het algemeen zijn er in de zomer veel Duitse toeristen.
Bron: Wikipedia

De Dankbaarheid

Maart Zonsondergang Grevelingen
Molen De Dankbaarheid Herkingen

is een korenmolen in Herkingen. De grondzeiler is in 1841 gebouwd. Tot 1960 is er in De Dankbaarheid op professionele basis graan gemalen; daarna raakte de molen in verval. Daarna is de molen als weekeindhuisje ingericht en is een deel van het binnenwerk verwijderd. In 1971 werd de molen voorzien van een nieuwe kap en roeden. Sinds 1990 is De Dankbaarheid eigendom van de Molenstichting Goeree-Overflakkee, die de molen in 1996/97 draai vaardig heeft laten restaureren. In 2000 is De Dankbaarheid maal aardig gemaakt. In de molen bevinden zich een koppel maalstenen, waarmee op vrijwillige basis wordt gemalen. De molen is vrijwel iedere zaterdag te bezichtigen.
Bron: Wilipedia

Meer Foto’s op / More Photos on: Flickr500pxInstagram …

TIP!

Je kunt na vergroten ook bladeren met de pijltjes toetsen.
You can also scroll with the arrow keys after enlargement.

Maart Zonsondergang Grevelingen Maart Zonsondergang Grevelingen

12 reacties op “Maart Zonsondergang Grevelingen”

Zwanen foto’s heb je mooi fotografeert Bram. Zonsondergang hebben prachtig gloed om te zien. Molen staat mooi op de foto’s. Wat is daar mooi buurt om te wandelen. Dit is echt puur genieten. Fijne dag.

Hoi Bram…een prachtige serie van de zonsondergang…volgens mij is dit samen met de zonsopkomst wel zo langzamerhand een specialiteit van jou geworden! Knap fotowerk, de ene foto is nog mooier dan de andere!

Groet Nieske

Fijne serie weer, Bram.
De zevende foto is absoluut mijn favoriet hier vandaag. Prachtige compositie en kleuren.
Wat ik ook mooi vind is het verschil in kleuren en licht van foto 5 en 6.

Al weer een schitterende serie met prachtige composities en fraaie kleuren. Vooral de schepen op het droge vind ik erg goed gezien en uitgevoerd.

dankbaar mag een mens gerust zijn, als je zoveel moois mag zien hé Bram, geniet jij maar lekker, OT ik vind het erg spijtig dat reageren zo moeilijk lukt, ik heb het zelf ook bij enkele webbies en gebruik dan een andere browser, dat wil nog weleens helpen, in ieder geval waardeer ik je pogingen ten zeerste Bram.

Reacties zijn gesloten.