Categorieën
Goeree-Overflakkee Zonsondergang

Zonsondergang Herkingen

SkyWatch Friday
SkyWatch Friday
SkyWatch Friday
SkyWatch Friday
SkyWatch Friday

Sky Watch Friday

Please go visit the other great Skywatch participants at
Skywatch Friday There are wonderful photos from all around the world!

Bedankt voor je bezoek, en een prettige dag verder.
Thanks for your visit, and have a nice day.

sinature

25 reacties op “Zonsondergang Herkingen”

Beautiful photos, Bram. Although the skies are brighter in the others, I love the first one because I can’t resist pictures of boats!
— K

Kay, Alberta, Canada
An Unfittie’s Guide to Adventurous Travel

Amazing how skies can be so very dramatic and yet peaceful looking at the same time and you’ve captured that perfectly, Bram, as always! Superb! Love the reflections on the still water! Hope you have a wonderful weekend!

Sylvia

Ik vind het een hele eer dat zo’n bekende fotograaf als jij bent, zo’n aardig comment op mijn blog zet. Gisteren was ik de Utrechtse Heuvelrug met behulp van Google Earth aan het bekijken en ik zocht vooral naar de Kaapse bossen en het theehuis St.Helena Heuvel met de foto’s ervan. Tot mijn grote vreugde zag ik dat jij er foto’s van gemaakt had. Ik heb er maar één van gemaakt. Het was vreselijk koud, dus heb ik niet te veel foto’s gemaakt. Ik wil wat meer weten over de geschiedenis van dit theehuis. Bij Google is wel iets te vinden, maar niet genoeg. Weet jij er iets meer vanaf?

Heel mooi vastgelegd deze zonsondergangen. De eerste vind ik het allermooist, hoewel de horizon daar een tikkie scheef loopt.
Prettig weekend Bram!

Reacties zijn gesloten.